Resultaten voor auto mat laten spuiten

auto mat laten spuiten
 
Elke auto is mat te maken met speciale folie Autoblog.nl.
Maar dat mat, No thanks! Vind het véél mooier om mn auto schitterend op te poetsen met Meguiars en lekker te laten blinken!: 09-09-2010 om 743.: Dan zul je m waarschijnlijk zelf moeten schuren en afplakken, want als je fatsoenlijk resultaat wilt hebben ben je gauw over 2800, heen. 09-09-2010 om 1841.: dat wel als je zelf hem afschuurt en eventuele putjes plamuurt kan je hem gespoten hebben voor 500-750 euro spuiten en verf zijn niet duur wel de werk uren om een auto volledig met de hand af te schuren enz.
Autodippen: geeft auto snel andere kleur n bescherming!
Het is niet voor niets dat steeds meer autobezitters in de afgelopen jaren gebruik zijn gaan maken van auto dippen; waarom zou je namelijk veel geld uitgeven aan het laten spuiten van je auto wanneer je voor minder dan de helft van dit geld een betrouwbare, en in vele gevallen, zelfs betere oplossing voor je probleem zou kunnen vinden?
Wrappen of spuiten? Auto praat.
Lak is altijd mooier dan wrappen Zelf de auto spuiten is lastig. Een laklaag zit altijd standaard op de auto en carwrapping is iets wat achteraf gedaan kan worden. Mocht je nu een andere kleur willen, dan is wrapping een snelle een goedkopere keuze dan het laten spuiten van de auto.
Wat kost een auto overspuiten? Watkosteenauto.nl.
Losse onderdelen kun je natuurlijk ook laten spuiten. Hier hebben wij uitgebreid artikel over geschreven welke je hier kunt lezen. Plastidip is een nieuw fenomeen in Nederland. Wat is Plastidip? Plastidip is een verwijderbare rubbercoating dat je over je eigen autolak heen kunt spuiten. Het is uitermate geschikt om zelf te doen. Je kunt het bijna niet verpesten en mocht het toch niet mooi worden dan kun je het redelijk eenvoudig weer verwijderen zonder je originele autolak te beschadigen. Plastidip biedt bescherming. Een auto die je met Plastidip spuit is niet alleen beschermd tegen steenslag maar ook tegen krassen en andere oppervlakkige beschadigingen. Het blijft zeer lang zitten mits je het in minimaal 4 lagen spuit. Plastidip is weerbestendig en kan tegen lage en hoge temperaturen. Plastidip wordt niet alleen gebruikt om lelijke of beschadigde autolak op een goedkope manier over te spuiten maar ook om bescherming te bieden aan de originele lak. Plastidip kun je veel kleuren krijgen waaronder mat zwart, mat blauw, mat greijs, mat rood, mat transparant, mat wit, mat geel, koper, goud, zilver, parelmoer, blaze blauw, fluor groen, blaze oranje, fluor roze, blaze paars, blaze geel en diverse camouflagekleuren.
Over ons Mattzwart De autospuiterij voor alle matte kleuren.
Wij zijn een schade en herstel bedrijf die Uw voertuig weer een nieuw leven geeft en we kopen en verkopen voertuigen in vooral matte kleuren. Tevens kunt U bij ons Uw auto apk laten keuren en alle reparaties laten uitvoeren en ook voor onderhoud bent U bij ons aan het juiste adres. Alles onder 1 dak voor Uw voertuig. U kunt ook bij ons terecht voor schade's' en het gewoon spuiten van metallic of unie kleuren. maar omdat een MATTE LAK Uw voertuig iets apparts geeft hebben wij ons hierin gespecialiseerd wij hebben de juiste produkten hier voor juist groot ingekocht en kunnen we dus stunten met onze prijzen. MAT SPUITEN is dus de helft goedkoper als metallic spuiten.
Home Mattzwart De autospuiterij voor alle matte kleuren.
Ook Victoria Beckham gaat voor mat! In Rusland is de mat-revolutie ook in gang gezet. Wist u dat. mattzwart.nl spuit in alle matte kleuren. Mattzwart.nl Wij rekenen geen extra kosten voor schuren want schuren is altijd bij onze prijs in begrepen. Dus of U nou een auto, motor, caravan, scooter, of een boot wilt laten spuiten zijn wij.
Carwrap before after filmpje: je auto mat grijs maken Marle Blog.
Carwrappen, het wordt steeds populairder! Waarom zou je je auto over laten spuiten als je hem kunt wrappen? Wrappen is namelijk goedkoper dan overspuiten en beschermt je autolak. Afgelopen week mochten wij een fantastische Mercedes mat grijs wrappen. Mat grijs is de nieuwste trend in de carwrapwereld.

Contacteer ons